Συνεργάτες

 

 

Λεωνίδας Γκρόνεμπεργκ, M.Sc.

Ψυχολόγος- Ειδ. Ψυχοθεραπευτής

 

 

Leonidas Groneberg, M.Sc.

Psychologe

Ολοκλήρωσα τις βασικές σπουδές στη Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Στη συνέχεια πραγματοποίησα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο πανεπιστήμιο του Leiden της Ολλανδίας όπου έλαβα τον τίτλο σπoυδών M.Sc. In Psychology (specialization in Clinical Psychology). To 2018 ξεκίνησα την τετραετή εξειδίκευσή μου στην Συστημική και Οικογενειακή ψυχοθεραπεία στο Ινστιτούτο εκπαίδευσης και έρευνας»Λόγω Ψυχής“. Η εκπαίδευσή μου βασίζεται στο εμπλουτισμένο μοντέλο συστημικής ψυχοθεραπείας SANE (System-Attachment-Narrative-Encephalon).

Από το 2012 έως το 2015 εργάστηκα ως ψυχολόγος στην ιδιωτική κλινική Schmerztherapiezentrum στο Bad Mergentheim της Γερμανίας ως μέλος της διεπιστημονικής ομάδας της κλινικής, με κύριο αντικείμενο την θεραπευτική αντιμετώπιση του χρόνιου πόνου. Συγκεκριμένα πραγματοποιούσα ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής και ψυχοεκπαιδευτικές ομάδες εστιασμένες σε  παρεμβάσεις αντιμετώπισης του στρες και ψυχοσωματικών συμπτωμάτων.

Απο το 2015 έως το 2018 εργάστηκα σαν ψυχολόγος στην ιδιωτική κλινική „Klaus Miehlke Klinik“ στο Wiesbaden της Γερμανίας. Κατά την διάρκεια της επαγγελματικής μου δραστηριοποίησης στη Γερμανία συμμετείχα σε συνέδρια και σεμινάρια με θέματα όπως, παρεμβάσεις στο χρόνιο πόνο, τεχνικές mindfulness, εισαγωγή στην θεραπεία σχήματος κ.α..

Από το 2019 παρέχω υπηρεσίες συμβουλευτικής μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Instahelp. Είμαι τακτικό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (Σ.Ε.Ψ), της ελληνικής εταιρείας αλγολογίας (ελληνικό τμήμα της IASP & EFIC) και της γερμανικής εταιρείας ψυχολογικής αντιμετώπισης του πόνου και έρευνας (DGPSF).

Υπάρχει δυνατότητα πραγματοποίησης συνεδριών τόσο  στα ελληνικά όσο και στα γερμανικά και αγγλικά.

Αρ. άδειας ασκήσεως επαγγέλματος: 905/11-1-2011

Πλοήγηση